Esteettinen kauneudenhoito

Täyteaineet

Iän myötä iho ohenee, sen joustavuus vähenee. Myös hormonit, auringonsäteily ja tupakointi vaikuttavat osaltaan ihon juonteiden ja ryppyjen ilmaantumiseen. Juonteiden ja ryppyjen silotukseen tai kasvonpiirteiden korostamiseen on kuitenkin tarjolla erilaisia hoitoja. Täyteainehoidot kosteuttavat ihoa ja häivyttävät ikääntymisen merkkejä. Täyteainehoidoilla voidaan silottaa kasvojen kohtalaisia tai vaikeita, juonteita ja ryppyjä.

Tuloksia voi halutessaan ylläpitää uusintakäsittelyillä, jotka tehdään käytetystä valmisteesta riippuen 3-24 kuukauden välein.

Täyteaineet

Täyteaineiden vaikuttavana aineena toimii hyaluronihappo, joka on pitkärunkoinen sokerimolekyyli, jota esiintyy ihossa luonnostaan. Ikääntymisen myötä elimistö tuottaa yhä vähemmän hyaluronihappoa, mikä aiheuttaa ihon kuivumista ja veltostumista. Hoidon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus on peräisin hyaluronihapon kyvystä sitoa vettä. Täyteainehoidon vaikutukset kestävät muutamasta kuukaudesta vuoteen riippuen käytetystä valmisteesta sekä asiakkaan iästä, ihon laadusta sekä yleiskunnosta ja elintavoista. Kesto myös pitenee seuraavilla käsittelykerroilla ja täyteainetta tarvitaan yleensä vähemmän.

Hoidon jälkeen?

Täyteainehoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä seuraavia ohimeneviä sivuvaikutuksia: lievä punoitus, mustelma, turvotus, aristus, kutina tai kihelmöinti. Kaikki nämä ovat tavallisia pistosten jälkeisiä reaktioita. Ne ovat väliaikaisia ja häviävät yleensä muutamassa päivässä.

Kuinka pian tulokset näkyvät?

Hoitotulos näkyy heti ja lopullinen tulos näkyy kahden viikon kuluttua hoidosta. Huulten alkuturvotus saattaa olla voimakkaampaa ja kestää pidempään kuin muiden alueiden turvotus. Joskus jonkinasteinen turvotus kestää jopa viikon ajan. Tällöin huulet saattavat näyttää epäsymmetrisiltä. Tulos heti hoidon jälkeen ja hoitoa seuraavina päivinä ei ole lopullinen.

Täyteainehoidot

Täyteainehoito Radiant on turvallinen ja tehokas tapa saada iho nuoremman näköiseksi. Täyteainehoito sopii ryppyjen häivyttämiseen ja kasvojen muokkaukseen. Tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Lopputulos on luonnollisen näköinen.

 • ryppyjen ja juonteiden silottaminen (jopa syvien)
 • otsarypyt
 • ilmejuonteet
 • silmänympärysrypyt
 • suupielten rypyt
 • ylähuulen rypyt
 • huulten muotoilu ja täyteläistäminen
 • poskipäitten kohotus
 • nasolabiaalipoimut
 • kasvojen muokkaus

Lue lisää tästä Radiant täyteaine  Lue lisää tästä Princess Täyteaine

Suuntaa-antavia esimerkkejä tarvittavasta määrästä:

 • 0,5 ml Sibeliusjuonteet (kulmakarvojen väliset juonteet)
 • 0,5-1 ml  kulmien kohotus
 • 0,5-1 ml  (silmäkulmien harakanvarpaat, naururypyt)
 • 2-3 ml Poskien kohotus
 • 1-3 ml Nasolabiaalit (nenän ja suunpielten väliset juonteet)
 • 0,5-1 ml Huulten muotoilu (määrä yhdellä hoitokerralla, haluttu lopputulos voi vaatia useita hoitokertoja)
 • 0,5-1 ml Suupielten kohotus
 • 1-2 ml Marionettijuonteet (suupielten ja leuan väliset juonteet)

Täyteainehoidot suorittaa koulutettu alan ammattilainen sekä hoitoalan ammattilainen Johanna Welin Finnbäck. Rekisteröintinumero 60500763911

Tarkista aina hoitoja antavan henkilön ammattioikeus sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteristä https://julkiterhikki.valvira.fi/.


Mesoterapia

Mesoterapia kasvo-, kaula-, dekoltee - injektihoito ruiskulla perinteisesti suoritettuna

Ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä. Mesoteraapia on tehokas ihoa nuorentava menetelmä, joka ravitsee ja kiinteyttää löystynyttä ihoa sekä kasvoissa, kaulalla että myös dekolteen alueella. Erilaisten aktiiviaineiden yhdistelmä kosteuttaa ihoa, tukee kollageenin ja elastiinisynteesiä, hidastaa melaniin tuotantoa ja säätää mikrokiertoa. Mesoterapian puitteissa viedään ihon keskikerrokseen - mesodermiin - mikroruiskeiden avulla erilaisia lääkkeitä, vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja, tarkoituksena ihon nuorentaminen sekä ylimääräisen rasvakerroksen tai selluliitin vähentäminen tietyillä ihonalueilla. Hoito on nopea ja melko kivuton, aktiiviaineet viedään kevyillä pistoilla ihon keskikerrokseen eli dermikseen. Mesoterapiaa käytetään mm. ihon vanhenemisen ehkäisemiseen, kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen pienten ryppyjen tasoittamiseen, kalpean ihonvärin kirkastamiseen, rasvaisen ja huokoisen ihon hoidossa, ihottuman hoidossa (ei aktiivivaiheessa) sekä ennen kauneuskirurgisia toimenpiteitä ja niiden jälkeen. Mesoterapian tuloksena saat kirkkaamman ja nuorekkaamman ihon vaivatta.

Biorevitalisaatio

Injektiomenetelmällä

Hyaluronihappoa sisältävät kasvovoiteet eivät valitettavasti läpäise ihoa, vaan ne kosteuttavat ainoastaan epidermiksen sarveiskerrosta, eli pintaa. Biorevitalisaatioinjektioilla hyaluronihappo pääsee syvemmälle dermikseen, missä se voi toimia luonnollisella tavallaan: tuomaan kosteutusta sinne, mihin sitä todella tarvitaan.

Injektoimalla hyaluronihappoa pieninä papuloina dermikseen, hyaluroni levittyy tasaisesti ja alkaa sitomaan itseensä vettä. Näin iho saa kosteutta syvälle ja tämän vaikutuksesta iho kohoaa ja tulee kiinteämmäksi.

Tuloksena ulkoisesti selkeä lifting-vaikutus: ihon elastisuus, kosteustasapaino ja väri paranevat sekä pienet rypyt silottuvat. Tulos näkyy heti ensimmäisen hoidon jälkeen ja kolmen kerran sarjahoidon jälkeen tulos säilyy jopa vuoden.

Biorevitalisaatio käy kaikille ihotyypeille ja menetelmä sopii kasvojen, dekoltee-alueen ja kämmenselkien ihon koostumuksen parantamiseksi.

Suosittelemme varaamaan aikaa ilmaiseen konsultointiin.

Konsultointikäynnin yhteydessä suunnittelemme juuri sinulle sopivan hoidon.

Hoidot suorittaa Sertifioitu Radiant filler täyteainehoitaja sekä hoitoalan ammattilainen Johanna Welin Finnbäck.  

Lisätiedot sekä ajanvaraukset

puh. 0400502946 / 0405258596