Esteettinen kauneudenhoito

Täyteainehoidot

Täyteainehoito on turvallinen ja tehokas tapa saada iho nuoremman näköiseksi. Täyteainehoito sopii ryppyjen häivyttämiseen ja kasvojen muokkaukseen. Tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Lopputulos on luonnollisen näköinen.

  • ryppyjen ja juonteiden silottaminen (jopa syvien)
  • otsarypyt
  • ilmejuonteet
  • silmänympärysrypyt
  • suupielten rypyt
  • ylähuulen rypyt
  • huulten muotoilu ja täyteläistäminen
  • poskipäitten kohotus
  • nasolabiaalipoimut
  • kasvojen muokkaus

Mesoterapia

Mesoterapia kasvo-, kaula-, dekoltee - injektihoito ruiskulla perinteisesti suoritettuna

Ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä. Mesoteraapia on tehokas ihoa nuorentava menetelmä, joka ravitsee ja kiinteyttää löystynyttä ihoa sekä kasvoissa, kaulalla että myös dekolteen alueella. Erilaisten aktiiviaineiden yhdistelmä kosteuttaa ihoa, tukee kollageenin ja elastiinisynteesiä, hidastaa melaniin tuotantoa ja säätää mikrokiertoa. Mesoterapian puitteissa viedään ihon keskikerrokseen - mesodermiin - mikroruiskeiden avulla erilaisia lääkkeitä, vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja, tarkoituksena ihon nuorentaminen sekä ylimääräisen rasvakerroksen tai selluliitin vähentäminen tietyillä ihonalueilla. Hoito on nopea ja melko kivuton, aktiiviaineet viedään kevyillä pistoilla ihon keskikerrokseen eli dermikseen. Mesoterapiaa käytetään mm. ihon vanhenemisen ehkäisemiseen, kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen pienten ryppyjen tasoittamiseen, kalpean ihonvärin kirkastamiseen, rasvaisen ja huokoisen ihon hoidossa, ihottuman hoidossa (ei aktiivivaiheessa) sekä ennen kauneuskirurgisia toimenpiteitä ja niiden jälkeen. Mesoterapian tuloksena saat kirkkaamman ja nuorekkaamman ihon vaivatta.

Biorevitalisaatio

Injektiomenetelmällä

Hyaluronihappoa sisältävät kasvovoiteet eivät valitettavasti läpäise ihoa, vaan ne kosteuttavat ainoastaan epidermiksen sarveiskerrosta, eli pintaa. Biorevitalisaatioinjektioilla hyaluronihappo pääsee syvemmälle dermikseen, missä se voi toimia luonnollisella tavallaan: tuomaan kosteutusta sinne, mihin sitä todella tarvitaan.

Injektoimalla hyaluronihappoa pieninä papuloina dermikseen, hyaluroni levittyy tasaisesti ja alkaa sitomaan itseensä vettä. Näin iho saa kosteutta syvälle ja tämän vaikutuksesta iho kohoaa ja tulee kiinteämmäksi.

Tuloksena ulkoisesti selkeä lifting-vaikutus: ihon elastisuus, kosteustasapaino ja väri paranevat sekä pienet rypyt silottuvat. Tulos näkyy heti ensimmäisen hoidon jälkeen ja kolmen kerran sarjahoidon jälkeen tulos säilyy jopa vuoden.

Biorevitalisaatio käy kaikille ihotyypeille ja menetelmä sopii kasvojen, dekoltee-alueen ja kämmenselkien ihon koostumuksen parantamiseksi.

Suosittelemme varaamaan aikaa ilmaiseen konsultointiin.


Konsultointikäynnin yhteydessä suunnittelemme juuri sinulle sopivan hoidon.

Hoidot suorittaa Sertifioitu Radiant filler täyteainehoitaja sekä hoitoalan ammattilainen Johanna Welin Finnbäck.  

Lisätiedot sekä ajanvaraukset

puh. 0400502946 / 0405258596