Hampaidenvalkaisu

Hampaidenvalkaisu

Tzana hampaidenvalkaisu

Hampaiden valkaisu on tarpeen, jos kulutat usein hampaiden värjääviä juomia, tupakoit tai huomaat hammasrivistösi hohtavuuden kadonneen.

Tehokas ja hellävarainen Tzana hampaidenvalkaisu Led -valolla on hellävarainen mutta tehokas tapa valkaista hampaat. Led valolla tehty hampaidenvalkaisu takaa pysyviä ja välittömiä tuloksia.
Käytämme markkinoiden tehokkainta Led-valoa sekä valkaisuaineen sodium perboraatti yhdistelmää(peroksiiditon aine) tällä menetelmällä saadaan upeat valkoiset hampaat. Tuotteemme ovat yksittäispakattuja, joten hygienia on 100 % taattu.
Valkaisee jopa 8 astetta.
Voidaan uusia 3 kk välein

Hampaidenvalkaisu toteutetaan maailman johtavalla valkaisutekniikalla. Tämä tekniikka hyödyntää Led-valoa: valkaisugeelin aktivoituessa kiilteeseen ja hammasluuhun vapautuu happea, mikä poistaa värjäytymät mutta säilyttää hampaan rakenteen ennallaan. Toimenpide kestää noin 45 min. Tänä aikana purukalusto saa takaisin luonnollisen valkoisuutensa hellävaraisesti ja kivuttomasti. Parhaan tuloksen varmistamiseksi hampaiden kunto tulisi tarkistuttaa ennen toimenpiteeseen tuloa.
Hampaiden valkaisua ei suositella raskaana oleville naisille, imettäville, alaikäisille eikä niille jotka kärsivät iensairauksista.
Hampaiden vanhetessa tai uusien värjäytymien ilmentyessä ajan mittaan toimenpide kannattaa kuitenkin uusia 6-24 kuukauden välein.
Varaa aikasi ja sinulla on valkoisempi hymy !