Kulmakarvojen tuuhennus

Kulmakarvojen tuuhennus

Aivan kuten hiukset alkavat kulmakarvat myös harventua ja heikentyä iän myötä. Näin ollen harottavat sekä harventuneet kulmakarvat saavat kasvot että silmänalueen näyttämään todellisuutta vanhemmilta.

Koko toimenpide sisältää muodon ja värin suunnittelun, kulmien värjäyksen, nyppimisen, kulmien mahdollisen leikkauksen ja itse tuuhennuksen.

Lisätietoja voi kysellä soittamalla Johanna Welin Finnbäck puh.0400502946

Kulmien jälkihoito

Vältä kulmien kastumista 12 tuntia. Esimmäisen 24 tunnin aikana olisi hyvä välttää saunaa, solariumia, uintia uimahallissa ja liikaa hikoilua. Meikinpoistoaineen tulisi olla öljytöntä, sillä öljy ja rasva haurastuttaa liimaa. Mikäli haluat käyttää kulmaväriä pidennysten kanssa, tulisi senkin olla öljytöntä.

Kulmapidennykset ei saa missään tapauksessa nyppiä pois, sillä se vahingoittaa omia kulmakarvoja.

Jos huomaat pidennyksistä tulevan jotakin allergisia oireita, kuten kutinaa, kirvelyä, punoitusta tai luomenturvoitusta, ota yhteys heti hoitolaan!

Hyvä huomioida kun tulet hoitoon

Tule mieluiten ilman meikkiä. Näin saat parhaimman lopputuloksen, kun kulmien laittoaikaa ei kulu meikinpoistoon ja karvat pysyvät kuivina.

Kulmien kestävyys

2-3 viikon välein on hyvä käydä huollattamassa kulmat, jolloin tippuneiden kulmakarvojen tilalle lisätään uusia karvoja.

Kulmien pysyvyyteen vaikuttaa monet asiat, kuten asiakkaan luonnollisten kulmien kunto ja laatu, kulmien käsittely, ihon luonnollinen rasvaisuus, elämäntavat. Kun lisättävät kuidut ovat sopivan pituiset ja paksuiset ne eivät rasita luonnonkarvaa tai vaikuta niiden luonnolliseen kasvuun.

Vältä pidennysten liiallista koskettelemista, kulmien hieromista, kovakouraista pesua ja öljypohjaisten tuotteiden käyttöä.

Lisätietoja voi kysellä Johanna Welin Finnbäck puh. 0400502946

                   Aikoja voi varata nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla               0405258596 / 0400502946