Lymfahieronta kasvoille

Lymfahierontaa suositellaan turvotusten ehkäisyyn, aknen, rosacean ja couperosan hoitoon, unetto-muuteen, stressiin, lihassärkyihin, migreeniin, säärihaavapotilaille, vanhenemisilmiöiden ehkäisyyn, ihon kimmoisuuden ylläpitoon laihdutettaessa, selluliittiin. ja erilaisiin kiputiloihin mm. säärihaavojen parantu-misen edistämiseen ja niiden kehittymisen ehkäisyyn, reumasärkyijen lievittämiseen ja fibromyalgiaan. Lisäksi lymfahoitoa käytetään arpien hoitoon, raskausarpien ennalta ehkäisyyn ja turvotusten poistoon myös raskausaikana. Lymfahieronta on kevyttä. Liian kova paino saa aikaan imusuonten kasaan painumisen ja toivottua virtausta ei synny. Hoito on hyvin rentouttavaa ja jotkut nukahtavat sen aikana.
Lymfahierontaa tehdään asiakkaan maatessa hoitopöydällä. Kevyt käsin tehtävä hieronta poistaa ihosta ja kudoksesta kuona-aineita ja turvotusta sekä aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia. Jokainen hoitokerta aloitetaan aina paikallisten imusolmukkeiden käsittelyllä ja siirrytään kohti ongelma-aluetta.
Terveelle ihmiselle annetaan lymfahierontaa 1-2 kertaa viikossa. Erityistilanteissa voidaan hoitoa antaa aluksi perättäisinä päivinä.