Meikkaus/Maskeeraus

MASKEERAUSTA JA MEIKKAUSTA TAIDOLLA, TUNTEELLA JA INTOHIMOLLA !

Juhlapäivä vaatii meikiltä paljon. Kun annat ammattilaisen hoitaa juhlameikkisi, sinulla on yksi huoli vähemmän tärkeinä juhlapäivinä.

Kauneushuone Joys tarjoaa ammattitaitoiset meikkauspalvelut morsiammille ja muille upeaa ja kestävää juhlameikkiä tarvitseville. Ammattitaitoiseen meikkauspalveluun kuuluu erityisesti asiakkaan toiveiden kuunteleminen. Johanna luo juuri sinun kasvoillesi, tyyliisi ja toiveisiisi sopivan juhlameikin. Saatavilla on myös meikkauksen opastusta niin arki- kuin juhlalookkiin.

Päivämeikki

päivämeikki on kevyempi, raikas ja heleä, joka sopii arkeen, töihin tai vaikkapa työhaastatteluun.

Iltameikki/Juhlameikki

Ilta- tai juhlameikki puolestaan on usein tummempi ja huomattavasti vahvempi: tummat sekä kylmät sävyt toimivat paremmin iltahämärissä.

- Yleensä ihmiset haluavat juhlameikikseen supertumman silmämeikin, mutta se ei kuitenkaan ole välttämättömyys.

Ei ole mikään sääntö, että juhlatilaisuuksia tai illanistujaisia varten silmämeikin tarvitsisi olla erityisen tumma - varsinkaan silloin, jos ei muutoinkaan käytä niinkään silmämeikkiä.

Tärkeintä on, mikä itsestään tuntuu oikealta ja omannäköiseltä.

Morsiusmeikki

Hääpäivä on yksi tärkeimmistä päivistäsi, me arvostamme sitä! Meikin tulee olla Sinun näköisesi ja täydellinen, siksi on ensin hyvä tavata ja tehdä esivalmistelut koemeikillä. 

Meiltä löytyy myös morsiammelle hääpaketti joka sisältää seuraavat palvelut :

  • Hääkampaus ja koekampaus
  • Häämeikki ja koemeikki
  • Ripsienpidennys
  • Geelilakkaus
  • Kulmien värjäys ja muotoilu