Parturi-kampaamo

Suunnittelemme ja toteutamme muodikkaat hiustenleikkaukset ja mallinmuutokset yksilöllisesti asiakkaan toiveiden tai yhdessä suunnitellun mallin mukaan.

Toteutamme myös perusleikkaukset ja siistimiset sekä lastenhiusten leikkaukset. Aikuisten hiustenleikkauksiin sisältyy aina hiustenpesu ja hiuspohjan hieronta hoitoaineen kanssa, kotihoito-ohjeistus ja tuotesuositukset sekä vinkit hiusten laittoon kotona.

Värjäystä ammattitaidolla

Mikään ei ole niin palkitsevaa kuin täydellinen hiustenvärjäys.

Jokaisen ammattilaisen intohimo ja motivaationlähde on luoda mahdollisimman pitkään kestäviä ja ainutlaatuisia värjäystuloksia.

Muuta ilmeesi värjäyksien ammattilaisilla, jotka takaavat kirkkaat ja pysyvät väritulokset. ​Me luomme värjäyksiä, jotka sopivat ​piirteisiisi ja persoonaasi. Täydellisen hiusvärin löytäminen on haastavaa. Onneksi meillä on tarvittava tieto sekä osaaminen täydelliseen lopputulokseen.

Meillä käytetään  laadukasta Kevin Murphy color.me hiusvärisarjaa. Väri on ammoniakiton ja PETA:n "Cruelty Free" hyväksymä.

Taittosävy / Kirkastuskäsittely

Meillä on mahdollista tehdä taittosävy/kirkastuskäsittely joko palvelun yhteydessä tai erikseen. Taittosävy/kirkastuskäsittely on tarkoitettu vaaleisiin hiuksiin tai vaaleisiin raitoihin.

Taittosävyn avulla pystyy taittamaan pois keltaisuutta tai kirkastamaan vaaleata väriä. Taittosävy on myös hoitava ja tuo kiiltoa hiuksiin.

Partapalvelut

Miehetkin pääsevät hemmottelemaan itseään ja siistimään partansa parturoinnin lisäksi, esim parran ja viiksien muotoilulla tai amerikkalaisella parranajolla.

               Hiustenpidennykset lue tästä lisää...

Tuotteet

Laadukkaat hiustuotteet edesauttavat hiustesi hyvinvointia, vaikka hiustyyppisi ei olisikaan ollut se kaikkein toivotuin. Hiuksesi ansaitsevat vain parasta, joten niihin on syytä panostaa. Hiustyyppisi määrittelee juuri sinulle parhaiten sopivat hiustuotteet; shampoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet.

Valikoimastamme löytyvät salonkitason hiustuotteet, jotka on valittu kampaamoalan ammattilaisen toimesta.

Tutustu valikoimaamme ja löydä parhaat hiustenhoitotuotteet kuluttajaystävälliseen hintaan.

Anna hiuksillesi kunnon mahdollisuus muuttua upeiksi ja edesauta sisäistä hyvinvointiasi - osta sinun hiuksillesi sopivat salonkitason tuotteet helposti ja kätevästi meidän myymälästämme.

Tervetuloa ostoksille milloin tahansa!

Monipuolinen kampaamokauppa

Meiltä löydät seuraavat hiustuotesarjat: