Princess täyteaineet

Princess®Filler tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ulkonäön parantamiseen aina huulien muotoilusta ihon uudistamiseen.

Princess®Filler vähentää tehokkaasti juonteita ja uurteita, muotoilee ja lisää tilavuutta sekä parantaa ihon rakennetta. Korkean laadun, poikkeuksellisen elastisuuden ja puhtauden ansiosta Princess®Filleristä on tullut sensaatio kauneudenhoitoalalla ja se on saavuttanut Euroopan kauneudenhoitoalan ammattilaisten sekä asiakaspotilaiden keskuudessa laajan suosion.

Tuotteen ainutlaatuisuus perustuu siihen, että Princess® ei toimi pelkästään täyteaineena, vaan se muovautuu erilaisten juonteiden ja ihotyyppien mukaisesti. Tämä mullistava ominaisuus antaa iholle harmonisen ja ylellisen tunteen. Ihonne säteilee kauneuden valoa vaivattomasti ja miellyttävästi, mikä saa teidät tuntemaan itsenne prinsessaksi.

Hoidon teho näkyy jo ensimmäisen toimenpiteen jälkeen ja tehostuu ajan myötä kasvojen ilmeen säilyessä luonnollisena. Princess®Filler on pitkävaikutteinen täyteaine, mutta hoito voidaan silti haluttaessa uusia. Princess®Filler levittyy juonteissa sekä ihossa miellyttävän pehmeästi ja tasaisesti - lopputuloksena on luonnollisen sileä iho.

Suurehkonkaan määrän käyttäminen ei häiritse kasvojen ilmehtimistä erinomaisen elastisuutensa ansiosta. Princess®Fillerin ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta on mahdollista saavuutta maksimaalinen kasvoja nuorentava ilme siten, että ihosta ei tule raskas ja ilmeetön. 

Huomioi täyteainehoidoissa

  • Käsitellyllä alueella voi esiintyä heti toimenpiteen jälkeen lievää punoitusta, arkuutta ja kutinan tunnetta. Nämä ovat tavallisia reaktioita injektioiden yhteydessä. Haitta on tilapäinen ja häviää yleensä 3-4 päivässä. Jos reaktio jatkuu kauemmin tai jos huomaat muita reaktioita, ota yhteys lääkäriin. Turvotusta lieventääksesi kannattaa nukkua selällään.
  • Vältä käsitellyn alueen koskettelua vähintään kuuden tunnin ajan. Tämän jälkeen alueen voi meikata kevyesti tai pestä varovasti puhdistustuotteella ja vedellä.
  • Älä altista käsiteltyä aluetta voimakkaalle kuumuudelle (esim. solariumkäsittelylle, saunalle, voimakkaalle auringonpaisteelle) tai äärimmäiselle kylmyydelle, ennen kuin turvotus ja punoitus on hävinnyt.
  • Jos kasvoissasi on aiemmin ollut huuliherpes, injektioneulan pistokset voivat aiheuttaa sen uusiutumisen.
  • Jos käytät aspiriinia tai muuta vastaavaa lääkettä, ota huomioon, että tällainen lääkitys voi lisätä mustelmia ja verenvuotoa injektioalueella.

Täyteaineita ei tule ottaa jos...

- Sinulla on verenohennuslääkitys (Marevan)

- Omega-3:n, Aspiriinin ja Disperiinin käyttö tulee lopettaa viikkoa ennen hoitoa

- Hoitoalueella on tulehdus, herpes, haavoja tai ihottumaa. Hoito siirretään kunnes alue on täysin parantunut. Injektio saattaa laukaista herpeksen, jos virus on verenkierrossa.

- Sinulle on tehty pigmentointi hoidettavalle alueelle alle 2kk sitten.

- Sairastat reumaa.