Suihkurusketus

Suihkurusketus

Miten Fake Bake toimii !

Rusketusreaktio tapahtuu ihon uloimmassa kerroksessa, epidermiksessä, tarkemmin, epidermiksen uloimmassa kerroksessa, joka on nimeltään sarveiskerros tai keratiinikerros.

FakeBake -tuotteet sisältävät kasviperäisiä rusketusaineita DHA, erytruloosi ja DMI.

DHA:ta, eli dyhydroxyacetonea on käytetty itseruskettavissa jo pitkään. Alkuaikojen keltaisista lopputuloksista on nykyteknologian ja kehityksen myötä tultu jo pitkälle ja erittäin luonnollisiin, ihon sävyyn mukautuviin rusketustuloksiin. Käytämme tuotteissamme vain ensiluokkaista DHA:ta, joka reagoi ihon sarveisaineen (keratiinin) sisältämien aminohappojen kanssa kanssa. Se muodostaa nopean rusketuksen, mutta koska ihosolukko uusiutuu, myös rusketus poistuu luonnollisesti sen mukana.

Erytruloosi toimii samalla tavalla kuin DHA, mutta yksinään käytettynä sen luoman rusketustummuus ei riitä. Sitä käytetään koostumuksessa kuitenkin siksi, että yhdessä DHA:n kanssa se kehittää tasaisemman ja kauniimman rusketustuloksen sekä auttaa rusketustulosta pysymään pidempään ja kulumaan pois tasaisemmin ja kauniimmin kuin ilman sitä.

Kaikki FakeBake -rusketus tuotteet sisältävät myös merkkivärin. Se antaa rusketuksen välittömästi ja auttaa rusketuksen tasaisessa levittämisessä. Vaikka merkkiväri jäisi levityksen jälkeen hieman epätasaiseksi, se ei vaikuta suoraan rusketustulokseen, joka tulee olemaan tasaisempi. Merkkiväri lähtee pois ensimmäisessä huuhtelussa paljastaen lopullisen rusketuksen.

Ennen ja jälkeen rusketuskäsittelyn

Ohjeet ennen rusketuskäsittelyä

Suihkurusketuksen muistilista asiakkaalle:
- Kuori ja kosteuta iho vuorokautta ennen suihkurusketukseen tulemista. Älä missään tapauksessa käytä runsaasti öljyä sisältäviä tuotteita, koska ne estävät rusketuksen tarttumisen ihoon.
- Ota mukaan löysät, tummat vaatteet.
- Poista korut, piilolinssit ja silmälasit. Ihon tulee olla puhdas meikistä, hajuvesistä ja kosteusvoiteista. Ota mukaan hiuslenkki hiusten sitomista varten.
- Hiukset suojataan myssyllä. Voit pitää päälläsi bikinit jos haluat, mutta suosittelemme mustan värisiä, koska merkkiväri tulee värjäämään ne.
- Suihkurusketuksen tekeminen kestää noin 15 minuuttia. Päivettynyt iho on aina kaunis ja antaa iloa, piristystä ja hyvää oloa!


Ohjeet rusketuskäsittelyn jälkeen

Rusketus alkaa kehittymään välittömästi ja syvenee seuraavan 10 h ajan.
Anna ihosi kuivua kunnolla ennen kuin pukeudut. Rusketuskäsittelyn jälkeen kannattaa välttää vaaleita vaatteita, sillä ne voivat värjäytyä.

Pukeudu tummiin ja löysiin vaatteisiin. Tiukat vaatteet ja alusvaatteet saattavat aiheuttaa iholle ei toivottuja rusketusrajoja.
Käytä varvastossuja tai löysiä kenkiä.
Vältä suihkua, urheilua sekä hikoilua täysin vähintään 5 h ajan. Huomio että rusketus vaikuttaa ja syvenee seuraavat 10 h käsittelyn jälkeen, joten on suositeltava välttää uimista ja urheilua koko rusketuksen vaikutusajan.
Vältä turha ihon koskettelu / hierominen rusketuksen vaikutusaikana.
Suihkun jälkeen taputtele iho kuivaksi pyyhkeellä. Näin rusketus säilyy pitempään kauniin tasaisena.

Suihkurusketus aikoja ei voi varata nettiajanvarauksen kautta. 

Lisätiedot ja ajanvaraukset Johanna Welin Finnbäck puh. 0400502946 tai johanna.welinfinnback@gmail.com