Tietoa meistä

Johanna Welin Finnbäck

Omistaja

Kauneuspalvelut/Esteettinen kauneudenhoito 

Palvelut - Ripsienpidennykset

               - Meikkaus/Maskeeraus

               - Hampaidenvalkaisu

               - Prestige22-kasvohoito

               - Täyteainehoidot

               - Mesoterapia

               - Biorevitalisaatiohoidot

               - Radiofrekvenssihoidot

               - Kulmakarvojen tuuhennus


Sertifioitu Radiant täyteainehoitaja sekä hoitoalan ammattilainen.
Puh. 0400 502946 / 040 5258596

johanna.welinfinnback@gmail.com


Ida Häggman

Omistaja

Parturi- kampaamopalvelut

Ripsienpidennykset

Olen iloinen, motivoitunut ja nykyajan hiustrendeistä tietoinen parturi-kampaaja, joka on erikoistunut miesten hius- ja partapalveluihin. Kehitän jatkuvasti omaa osaamistani ja ammattitaitoani esim. käymällä messuilla ja koulutuksissa.

Mari Omorose

Kosmetologi

Ripsiteknikko

Tarjoan asiakkailleni kokonaisvaltaisen ja rentouttavan hemmotteluhetken. Unohda hetkeksi kiire ja tule nauttimaan hyvää tekevästä kasvo- tai jalkahoidosta, ihanan rentouttavasta Hot Stone-kuumakivihieronnasta tai vaikkapa laitattamaan kynsiisi Shellac-kestolakkaus. Hoidoissa käytän laadukkaita ammattisarjoja mm. Biodroga, Denova Pro, Peclavus.

Palvelut:- ripsienpidennykset- kasvohoidot- Zoner antiage-laitehoito- mikroneulaus- kestovärit- kasvojen lymfahieronta- jalkahoidot- Shellac-kestolakkaus- ihokarvojen poisto vahalla- Hot Stone-kuumakivihieronta- Blomdahl korvien rei'itys

Oona Hartikka

Koulutettu hieroja

Valmistuin Porvoon Hierojakoulusta nivelten liikkuvuuden edistämiseen erikoistuneeksi koulutetuksi hierojaksi. Olen tunnollinen ja positiivinen nuori yrittäjä. Klassisessa hieronnassa käytän erilaisia hierontaotteita ja -tekniikoita mm. mobilisoivaa hierontaa, venytystekniikoita, nivelmobilisaatiota ja faskiakäsittelyitä. Suunnittelen jokaisen hieronnan aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan haastattelun ja tutkimisen kautta.